Enter your keyword

Moduli i dytë i gjeneratës së XVI i dedikuar negociimit për kapitullin 24

Moduli i dytë në kuadër të programit për gjeneratën e 16-të të Shkollës së Lidershipit Demokratik do të mbahet nga 11 deri më 13 maj 2018 në hotelin Otrant në Ulqin.Tema e këtij seminari është “Kapitulli 24 – Sfidat dhe Procesi i Negociatave”. Pjesëmarrësit e këtij brezi janë përfaqësues të partive politike, mediave, sektorit civil, autoriteteve ekzekutive dhe legjislative.

Një program i detajuar i seminarit është në dispozicion KËTU.