Enter your keyword

donatorët

February 23, 2024
DEKLARATË SHTYPI PËR VDEKJEN E ALEXEI NAVALNY

DEKLARATË SHTYPI PËR VDEKJEN E ALEXEI NAVALNY

Strasburg – Mbledhja e Shoqatës së Shkollave të Studimeve Politike të Këshillit të Evropës (ASPS), në prag të dy vjetorit të nisjes së pushtimit të Ukrainës nga Rusia, shprehu zemërim për vdekjen e liderit të opozitës ruse Alexei Navalny, i cili po mbahej padrejtësisht. në burg për akuza false të motivuara politikisht. ASPS, e cila […]

October 29, 2018

Shkolla e Studimeve Politike

Për 15 vjet, Shkolla e Menaxhimit Demokratik në Mal të Zi ka rrjetëzuar politikanët, zyrtarët publikë, gazetarët, OJQ-të dhe aktivistët e sindikatave, si dhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare përmes programeve arsimore duke u fokusuar në aftësitë praktike të rëndësishme për punën e tyre në shoqërinë malazeze.

March 29, 2018

Moduli i parë i gjeneratës së XVI kushtuar kapitullit 23 negociues

Moduli i parë brenda kuadrit të programit për gjeneratën e 16-të të Shkollës së Menaxhimit Demokratik do të realizohet nga 16 deri më 18 mars 2018 në hotelin “Rezidenca” në Przhno, Budva. Tema e këtij seminari është “Kapitulli 23 – Sfidat dhe procesi i negocimit”. Pjesëmarrësit e këtij brezi janë përfaqësues të partive politike, mediave, […]

PARTNERËT