Enter your keyword

DEKLARATË SHTYPI PËR VDEKJEN E ALEXEI NAVALNY

DEKLARATË SHTYPI PËR VDEKJEN E ALEXEI NAVALNY

Strasburg – Mbledhja e Shoqatës së Shkollave të Studimeve Politike të Këshillit të Evropës (ASPS), në prag të dy vjetorit të nisjes së pushtimit të Ukrainës nga Rusia, shprehu zemërim për vdekjen e liderit të opozitës ruse Alexei Navalny, i cili po mbahej padrejtësisht. në burg për akuza false të motivuara politikisht. ASPS, e cila […]

Moduli i parë i gjeneratës së XVI kushtuar kapitullit 23 negociues

Moduli i parë brenda kuadrit të programit për gjeneratën e 16-të të Shkollës së Menaxhimit Demokratik do të realizohet nga 16 deri më 18 mars 2018 në hotelin “Rezidenca” në Przhno, Budva. Tema e këtij seminari është “Kapitulli 23 – Sfidat dhe procesi i negocimit”. Pjesëmarrësit e këtij brezi janë përfaqësues të partive politike, mediave, […]