Enter your keyword

U zgjedh gjenerata e XV e Shkollës

Pas që në konkursin e SHMD-së për gjeneratën e pesëmbëdhjetë të Shkollës ka arritur një numër i madh i aplikimeve, ekipi i Shkollës ka formuar një komision përzgjedhës. Komisioni ka zgjedhur kandidatët që hynë në listën e ngushtë dhe pas intervistave dhe konsultimeve kanë krijuar listën përfundimtare të gjeneratës së re me të cilin do të kalojmë programin e këtij viti.

Kjo gjeneratë përbëhet nga 24 pjesëmarrës, duke përfshirë një numër të deputetëve të Parlamentit të Malit të Zi, zyrtarë të lartë të partive parlamentare dhe qeverisë ekzekutive, si dhe redaktorët dhe gazetarët e pothuajse të gjitha mediave malazeze.

Lista përfundimtare e pjesëmarrësve mund të shihet KËTU.