Enter your keyword

U zgjedh gjenerata e XV e Shkollës

Pas që në konkursin e SHMD-së për gjeneratën e pesëmbëdhjetë të Shkollës ka arritur një numër i madh i aplikimeve, ekipi i Shkollës ka formuar një komision përzgjedhës. Komisioni ka zgjedhur kandidatët që hynë në listën e ngushtë dhe pas intervistave dhe konsultimeve kanë krijuar listën përfundimtare të gjeneratës së re me të cilin do […]

Deputetët e Malit të Zi dhe Bosnje-Hercegovinës mbi sfidat e dy vendeve në rrugën drejt BE-së

Si Mali i Zi ashtu dhe Bosnje-Hercegovina duhet të bëjë përpjekje të mëtejshme në miratimin e standardeve evropiane, kryesisht për shkak të nevojave të brendshme të shoqërisë, jo vetëm për shkak se këto janë detyrime që procesi i negociatave, të dy vendeve duhet të përmbushë në rrugën e saj evropiane, ishe një mesazhi kryesor i […]