Enter your keyword

Otvaranje i prvi seminar XV generacije ŠDR-a

U petak (17. februara) u hotelu “Centre Ville” u Podgorici održaće se svečana ceremonija otvaranja nove, XV, generacije Škole demokratskog rukovođenja.

Ceremonijom otvaranja zvanično će početi i prvi seminar nove generacije na temu “Izazovi Crne Gore u procesu evropskih integracija”.

Ovogodišnji program XV generacije ŠDR-a otvoriće NJ.E. Aivo Orav, Ambasador Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori, NJ.E. Arne Sannes Bjornstad, Ambasador Norveške kao i potpredsjednik Vlade Crne Gore za politički sistem i unutrašnju i spoljnu politiku gdin Zoran Pažin.

Nakon svečane ceremonije otvaranja nove generacije koju čini 24 polaznika (poslanici crnogorskog Parlamenta, visoki politički funkcioneri parlamentarnih partija, urednici i novinari crnogorskih medija) profesorica i bivša ministarka evropskih integracija gđa Gordana Đurović održaće uvodno predavanje na temu: “Koji su interesi Crne Gore za pristupanje EU?”.

Seminar će se od subote 18. februara nastaviti u Budvi, u hotelu “Queen of Montenegro”, i trajaće do nedjelje 19. februara.

Detaljnu agendu seminara možete naći na OVDJE.